Verhuurd

Langenkamp 2 B Losser Overijssel Losser Losser-Oost Nederland

Omschrijving

Wow, wat is dit recent gerenoveerde huur-appartement heerlijk gelegen! Midden in het centrum van Losser (boven ’t Bakhuys), met alle voorzieningen binnen handbereik, staat dit mooie appartement met 5 kamers nu te huur! Je hebt hierbij je eigen toegang, 2 woonlagen en een heerlijk dakterras. Qua indeling heb je volop keuze door de aanwezige ruimte en kamers welke naar wens in gebruik te nemen zijn.

Indeling appartement:

Woonlaag 1:
Je hebt via de achterzijde je eigen trapopgang, om in privacy je entree te bereiken. Vanaf het heerlijke dakterras heb je toegang tot de woning, waarbij je binnen stapt in de heerlijk lichte keuken. Deze hoekkeuken is voorzien van diverse apparatuur, zoals een vaatwasser, afzuigkap, kookplaat, oven en koelkast.
Ernaast bevindt zich fijne kamer met tevens een mooi groot raam en een wastafel met wastafelmeubel. Je zou deze kunnen gebruiken voor diverse doeleinden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een kantoor/studiekamer of wellicht vind je een slaapkamer op deze verdieping wel fijn.
Vanuit de keuken loop je door naar de gang met trapopgang naar de verdieping en trapkast waar zich tevens de meterkast bevindt. Aan het eind van de gang heb je nog ruimte voor het eventueel plaatsen van een kast voor extra bergruimte. Vanuit de gang heb je toegang tot zowel de badkamer (voorzien van toilet, wastafel en douche) als de mooie riante en lichte living. Je stapt hierbij binnen in het eetgedeelte (met provisiekast en uitzicht op het dakterras) welke doorloopt in de heerlijke ruime en lichte woonkamer. Vanaf hier kijk je uit op de voorzieningen die deze locatie te bieden heeft met aan deze voorzijde ook een grote raampartij welke zorgt voor een fijne lichtinval. De laminaatvloer loopt geheel in de vertrekken door, waardoor er een mooi geheel gecreëerd wordt.

Woonlaag 2:
Het fijne aan dit appartement is dat het bestaat uit 2 woonlagen. Vanaf de trap loop je door naar de gang / overloop waar ruime is gecreëerd voor de wasmachine-en drogeropstelling. Dit is erg prettig, want daardoor biedt het appartement op deze verdieping tevens nog ruimte voor de 3 slaapkamers (1 grotere en 2 kleinere) allen voorzien van extra bergruimte achter de schotten. De dakkapellen creëren net dat beetje extra en geven een fijne ruimte op deze verdieping. Ook hier loopt, net als de eerste woonlaag, de laminaatvloer in alle vertrekken door.

Terras:
Dit ruime dakterras is op het zuid-oosten gelegen en geeft heerlijke privacy ondanks dat je midden in het centrum zit.

Met betrekking tot het parkeren, is het mogelijk om hier een vergunning voor aan te vragen bij de gemeente.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: ca 100m2
Bouwjaar: 1935 (recentelijk gemoderniseerd)
Huurprijs (kaal): €1000 p/m
Verwarming: Middels Cv-installatie (afgelopen jaar geplaatst met onderhoudscontract GEAS)
Aanvaarding: Op korte termijn mogelijk!

– 2 Woonlagen en recent gerenoveerd;
– Mooi ruim appartement met 3 (of wanneer gewenst 4) slaapkamers;
– Fijne lichte living en een separate keuken;
– Riant dakterras;
– Centraal gelegen

Lees de volledige omschrijving

Hoe kunnen we helpen?

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Ligging
In centrum

Oppervlakten en inhoud

Wonen
100 m²
Inhoud
185 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken