Je huis verkopen
is geen kleinigheid

Verkoopmakelaar

Jouw verkoopmakelaar in Losser

Vlot Makelaars is dé verkoopmakelaar in Losser die jij zoekt. Kennis van de woningmarkt, een persoonlijk en gedegen aanpak helpen jou met het beste resultaat. Wil jij je huis verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De Vlot werkwijze bij verkoop

  • Koffie
  • Persoonlijke aanpak
  • Ontzorgen
  • Vrijblijvende waardebepaling
  • Verkoopstylist
  • Plattegronden
  • Mooie woningbeschrijving

Kunnen wij je helpen met het verkopen van jouw huis? Laat het ons weten en plan een vrijblijvend verkoopadvies gesprek.

Koffie

Het begin van onze dienstverlening begint met een kennismaking. Bij ons op kantoor of komen natuurlijk graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijke aanpak en ontzorgen

Wij gaan door om alles uit je wensen te halen. Samen kijken wat de beste manier is om de woning succesvol te verkopen. Zijn er nog specifieke verkoopvoorwaarden waar we aan moeten denken? Dat komt allemaal ter sprake tijdens ons gesprek.

Verkoopstylist

Om de woning goed te presenteren en je te ontzorgen van wat moet je juist laten staan in huis en wat niet. Daarvoor huren wij Karlijn een interieur stylist in. Ze neemt je zorgen uit handen en zorgt voor het perfecte plaatje. Hoe? Dat leggen wij je uit tijdens de kennismaking.

Plattegronden

De woning wordt mede gepresenteerd met plattegronden. Deze wordt door een externe partij Zibber opgemeten en uitgewerkt.

Woningbeschrijving

Uiteraard maken wij een mooie beschrijving van de woning. En zorgen wij ervoor dat de woning op alle mogelijke sites als vlotmakelaars.nl, funda.nl, leeftwente.nl en Facebook wordt gepresenteerd.

Een greep uit ons verkochte aanbod
Woonopp.
139 m²
Perceelopp.
266 m²
Aantal kamers
5 kamers
Woonopp.
153 m²
Perceelopp.
265 m²
Aantal kamers
5 kamers

Bekijk al ons verkochte aanbod