Bart en Ellen
zijn Vlot Makelaars.

Over ons

Jouw leefgenot is onze passie.

Wij doen net die stappen extra om het maximale uit jouw wensen te halen. Of het nu gaat om verkoop of aankoop. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt.

Bel, Whatsapp of mail ons gerust. Zoals de naam al zegt ; we zijn niet alleen heel makkelijk, maar ook snel te bereiken.

Ellen Brinkman

Op een moderne manier, hip en vlot mijn passie invulling geven. Ik wil graag mijn ideeën en dromen waarmaken. En dat is na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij makelaarskantoren in Enschede en Losser, mijn belangrijkste reden om Vlot makelaars te starten. Ik ben transparant, hou van persoonlijk contact, ben altijd bereikbaar en laagdrempelig. Spreekt dat jou aan? Dan wil ik je graag de beste service verlenen en onderzoeken wat jouw leefgenot is in de trant van wonen. Bel of Whatsapp direct 053-2090909 of 06-38221691

Vriendelijk Loyaal Ondernemend Transparant

Bart Haarman

Als geboren en getogen Lossernaar, werd het na 18 jaar Hoes De twentse makelaar in Almelo tijd om mij volledig te richten op Losser en omstreken. Samen met Ellen ga ik dan ook in hartje Losser Vlot makelaars starten. Makkelijk toegankelijk, uitstekend bereikbaar ook buiten kantoortijden per mail en telefoon. En natuurlijk straks op kantoor voor een kop koffie of goed advies. Het leukste voor mij blijft dan ook het persoonlijke contact met de mensen. Wat voor mij een huis is, is voor jullie een thuis geweest of gaat dat het worden.

Wij gaan voor het optimale resultaat en leefgenot.

Vriendelijk Loyaal Ondernemend Transparant

Bel of  Whatsapp direct 053-209 09 09 of 06-10908360

Rianne Kok

Rianne Kok

Bij Bart en Ellen kwam er nodig vraag naar versterking. Na een tijd in de projectontwikkeling werkzaam te zijn geweest en hierna een kleine uitstap te hebben gemaakt, wilde ik erg graag terug naar werk in de woningmarkt. Dit was de juiste tijd en juiste plek en sinds mei ben ik de drijvende kracht achter de schermen. Als echte Lossernaar voelt deze nieuwe plek bij Vlot echt als thuiskomen! Hoe fijn is het om jullie hier ook bij te mogen helpen.

Vriendelijk Loyaal Ondernemend Transparant