Kies voor een erkende Taxateur

Taxatie Woning

  • Nieuwe woning
  • Verbouwen
  • Oversluiten

Ben jij op zoek naar een taxateur in Losser of omstreken (Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Overdinkel, Glane, Glanerbrug)? Wil je weten wat jouw huidige huis waard is, bijvoorbeeld omdat je wilt gaan verduurzamen of verbouwen? Of heb je net een nieuw huis gekocht of wil je jouw hypotheek oversluiten en heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheek? Wij komen graag bij je langs om deze taxatie te verzorgen.

In dit taxatierapport geven we je een beeld van de waarde van de woning. Dat doen we onder meer aan de hand van verkochte vergelijkbare woningen in de buurt. Dit zijn gevalideerde NWWI taxatierapporten en kan je vervolgens gebruiken voor de bank. Een taxatierapport is 6 maanden geldig voor het regelen van jouw hypotheek. Onze taxateur is ingeschreven bij het NRVT. NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van Register-Taxateurs. Deze taxateurs werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale en Europese taxatiestandaarden.

Een Register-Taxateur handelt in het publiek belang en onderwerpt zich aan het Doorlopend Toezicht en het centrale tuchtrecht van NRVT.

Taxatie aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring